FILLER BEHANDLING

Fra 25 års alderen begynner kroppens egen produksjon av hyaluronsyre å avta. Dette fører etterhvert til at huden mister sin elastisitet, fuktighet og man får rynker og tap av volum.

Ved å injisere hyaluronsyre (som kroppen selv produserer) vil man kunne gjenskape volum eller bygge mer volum der man har behov for dette. 

Vi bruker hyaluronsyre fillere av merkene JUVÈDERM og  TEOSYAL, to av de mest anerkjentefillermerkene på markedet.

Hvordan foregår behandlingen?

Våre sykepleiere går gjennom dine personlige ønsker og forventninger og finner ut hvilken behandling som passer best for akkurat deg. Under selve behandlingen injiseres filleren med en tynn nål rett under huden. Du vil i tillegg få tilbud om bedøvelse i forkant uten ekstra kostnad for en smertefri behandling.

Resultatet vil være synlig med en gang. Varighet er svært individuelt da noen bryter ned filleren raskere enn andre, men man kan si at i gjennomsnitt så varer filleren i  4-9 mnd ved første behandling. Varigheten vil øke for hver ny behandling som gjentas.

Etter behandling

Etter behandling bør du unngå å massere og ta på det behandlede området og ikke bruke sminke/leppestift de første 6 timene, dette pga infeksjonsfare. De vanligste reaksjonene som kan oppstå etter behandling er rødhet,hevelse og blåmerker. Dette vil gå over i løpet av kort tid. Lepper kan være lett hovne i 1-2 uker.

Etterkontroll etter fillerbehandling er kostnadsfritt innen 14 dager

SKIN-BOOSTER BEHANDLING

skin-booster er små injeksjoner som inneholder vitaminer, antioksidater og hyaluronsyre. Behandlingen passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød og fuktighet til huden. Både kvinner og menn fra midten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen. Dette er en behandling spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, volum og fuktighet, samtidig som den over tid har effekt på fine linjer og rynker.

Behandlingen innebærer flere små nålestikk i overhuden. De fleste kan klare seg uten bedøvelse, men ettersom visse områder i ansiktet er litt mer følsomme tilbyr vi bedøvelsekrem i forkant.  Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, decolette og hender.

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling.

 

Lepper

Lepper kan bl.a behandles for mer fylde/volum, usymmetri eller for fuktighet

Kinnben

Her behandles midtre del av ansikt for løft og fremheving.

Marionette linjer

"sur munn". Her behandles linjene langs munnvikene ned til hakepartiet.

Nasolabiale linjer

Her behandles linjene fra nesevingene ned til munnvikene

Lukk meny