KJEMISK PEEL

Ved en kjemisk peel påfører man huden forskjellige syrer/ingredisenser avhengig av hvilke hudtilstand som skal behandles. Ved å påføre en kjemisk peel, lager man en kontrollert «skade» i huden slik at huden setter i gang reparasjonsprosesser som fører til hudforbedring.

Forkjellige peels har unike egenskaper, men felles for alle er at de øker produksjonen av nye, friske hudceller.

A-vitamin syrer, melkesyrer, AHA-syrer (fruktsyrer) og BHA-syre (salisylsyre) er eksempler på forskjellige peels som benyttes. 

TCA er en kraftigere type peel som kan brukes til bl.a behandling av rynker, solskadet hud, akne og arr.  Styrken på peelen bestemmes av hvor dypt ned i huden den penetrerer. AHA syrer virker hovedsaklig i overhuden. Salisylsyre trenger litt dypere ned i huden via talgkjertlene. TCA syre virker ned til underhuden.

Etter en light peel vil huden normalt sett ikke flasse noe særlig. Ved en TCA-peel må man regne med litt flassing og rødhet i noen dager.

 Det anbefales alltid forbehandling i minst 2 uker og etterbehandling i forbindelse med kjemisk peel for optimalt resultet og bedre effekt av selve behandlingen.

 

Klassisk ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling med dyprens og utvalgte ingredienser for god fuktighet til huden. En enkel velværebehandling.

 

 

Meline Pigmentbehandling

Omfattende og svært effektiv behandling av hyperpigmentering. Behandlingen bleker pigmenteringene og huden fornyer seg slik at du får en jevn og fin hudtone. Behandlingen består av 2 behandlinger i klinikk som taes med ca 1 mnd mellomrom samt bruk av hjemmeprodukter. Det er også anbefalt å ta en vedlikeholdsbehandling i klinikk etter ca 6 mnd. Meline har også en egen behandling for intime områder. 

Mandelsyre Peel

Mandelsyre er en effektiv behandling uten flassing og rødhet. Den tolereres godt av de med sensitiv hud og rosacea. . Mandelsyre virker cellefornyende, øker hudens fuktighet, reduserer rødhet, og har antibakterielle egenskaper. Effekt i behandling av mild akne. Kan også tas som en «party-peel» for ekstra glød.

 
Bio-C Peel

En behandling som gir masse glød. Perfekt «party-peel». Forebygger solskader, jevner ut hudtonen og forbedrer hudstruktur.

 

Glyco-Age

Glycolsyre peel. Peelen stimulerer til produksjon av kollagen og elastin, øker cellefornyelsen og gir en jevnere hudtone og glød. Effektiv på linjer/rynker. Perfekt i kombinasjon med Dermapen.

 

Skin recovery

Godt egnet for fet hud, uren hud og akne da den redusere talgproduksjon. Perfekt i kombinasjon med Dermapen.

 

Mg TCA 35

TCA syre. Egner seg godt som antiage behandling mot linjer/rynker og solskadet hud.

 

TCA SPOT BEHANDLING

TCA syre for små pigmentflekker til lokalbehandling og for aknearr.

 

ENVIRON TCA-peel

Environs TCA-peel kommer i forskjellige styrker og behandlingen skreddersys etter din hudtype og hudtilstand. Gir generell hudforbedring og passer bra for urenheter/akne, rosacea, pigmenteringer og rynker/linjer. Environs TCA behandling gir ikke «nedetid» men man kan regne med å flasse litt ved de sterkeste peelene. 
Perfekt i kombinasjon med Dermapen.

 

ENVIRON FRESH PEEL/Party peel

En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper.

 

ENVIRON TCA LIGHT PEEL

For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peel som styrker huden og øker cellefornyelsen.

 

ENVIRON TCA ADVANCED ANTI-AGE

Spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulere til økt kollagen produksjon.

 

ENVIRON TCA ACNE 

Passer de fleste typer akne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen.

ESSE HUDBEHANDLINGER

  Esse bruker probiotika og prebiotika i sine behandlinger for å fremme veksten av de gunstige mikrobene i huden vår.  Det er bevist god effekt av å tilsette disse gode bakteriene på huden for å kunne bekjempe patogener (onde bakterier) i huden som fører til ulike hudtilstander og øker aldringsprossessen.  

Behandlingene kan utføres året rundt og kan også benyttes av gravide og ammende

 

 

ESSE INTENSITY (RØD LØPER BEHANDLING)

 En fantastisk rynkebehandling som strammer opp huden. Effekten sees etter 2 timer og varer i opptil 24 timer. Den perfekte behandlingen i forkant av spesielle anledninger. Ved bruk av Intensity serum som hjemmebehandling holder man effekten vedlike, og en varig rynkereduksjon/oppstamming av huden vil oppnås.  Naturens svar på botox!

ESSE CLARIFYING

Behandling for urenheter og akne. Virker antiinflammatorisk og regulerer talgproduksjonen. Probiotika bekjemper P-aknes bakterien som forårsaker aknehud. Behandlingen anbefales som en kur på flere behandlinger for best resultat.

ESSE BRIGHT

Behandling som bedrer solskadet hud med pigmenteringer og jevner ut hudtonen. Behandlingen anbefales som en kur på flere behandlinger for best resultat.

ESSE SENSITIV

Behandling for sensitiv hud med eksem eller rosacea

ESSE EYE CONTOUR MASK

Oppstrammende øyemaske som reduserer linjer og mørke ringer. Kan kombineres med alle behandlinger.

*Alle behandlinger består av rens, eksfoliering, behandlende ampulle, maske og krem

Akne/urenheter

Linjer/rynker/solskader

Gusten hud

Pigmenteringer

Ujevn hudtone

Rosacea

Lukk meny