Relevant textual alternative to the image
Behandling

Aqua Gold

Aquagold behandlingen kalles også «The Golden Cocktail» og består av en skreddersydd cocktail med mesoterapi, hyaluronsyre, og i noen tilfeller rynkebehandling.

Selve Aquagold ampullen består av 24 karat gullbelagte nåler som penetrerer huden på 0,6mm dybde for en perfekt levering ned i huden.

Aquagold behandlingen er en favoritt i Hollywood blant kjendiser som bl.a Kim Kardashian, og har nå også blitt en stor favoritt her til lands da den gir en fantastisk glød og revitalisere huden.

 

Aquagold behandlingen vil kunne gi:

– Glød

– Minimerte porer

– Reduserte fine linjer

– Fuktighet

– Redusert talgproduksjon/akne

– Redusert ansiktsvette

– Redusert pigmentering eller ujevn hudtone

 

Hvordan foregår Aquagold behandlingen:

Den skreddersydde “cocktailen” blandes i ampullen med nålene, som så stemples over hele ansiktet (og hals om ønskelig). Bedøvelseskrem kan smøres på de mest sensitive områdene ved behov, men behandlingen er ikke veldig smertefull, så mange klarer seg uten dette.

 

Etter behandling:

Etter Aquagold behandlingen vil man være litt rød i huden. Dette avtar normalt innen en times tid. Man skal ikke påføre krem eller sminke før dagen etter for best resultat, da dette bl.a kan forstyrre produktenes pH balanse i huden.

Allerede dagen etter Aquagold behandlingen vil man føle seg freshere og glødende, men full effekt vil sees i løpet av ca 2 uker.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer