Relevant textual alternative to the image
Behandling

Dermapen

Dermapen er en avansert type microneedling med god dokumentert effekt. Denne behandlingen har over de siste årene blitt en av de mest populære behandlingene i både inn- og utland.

Dermapen består av mange små nåler som kan stilles inn for å stimulere akkurat de hudlagene vi ønsker for hudforbedring. Dermapen stimulerer til økt cellefornyelse, økt produksjon av kollagen og elastin, noe som vil føre til at huden blir glattere og strammere.

Med de små nålene skaper vi også mange små kanaler i huden slik at næringsstoffene vi tilsetter penetrerer dypt i huden for bedre opptak av cellene i huden.

Behandlingen kan kombineres med kjemisk peeling og mesoterapi for en svært effektiv behandling.

Våre kosmetisk dermatologiske sykepleiere skreddersyr et tilpasset behandlingsopplegg for akkurat din hud og hudtilstand.

 

FØR OG ETTER BEHANDLING:

Dersom du bruker produkter med aktive ingredienser/syrer må du stoppe å bruke disse 3-5 dager før din Dermapenbehandling samt etter behandling.

Huden vil være noe rød rett etter behandling men dette kan dekkes med en tilpasset BB cream etter behandling. Rødheten vil normalt forsvinne i løpet av 24 timer.

Når behandlingen kombineres med kjemisk peeling vil man måtte regne med noe flassing i etterkant.

 

RESULTATER:

Man anbefaler en kur på 3-6 behandlinger med 4-8 ukers intervall for optimalt resultat.

Man vil allerede kunne se forbedring av hudkvalitet etter første behandling, men siden huden må fornyes kan det ta 2-6 mnd før man vil se stor forbedring. Et optimalt resultat forutsetter også at man bruker riktige hjemmeprodukter i tillegg.

 

FORSIKTIGHETSREGLER:

Dersom du går på medikamenter eller nylig har tatt laserbehandling/IPL, vennligst gi beskjed til din behandler i forkant av time. Har du nylig tatt rynke– eller fillerbehandling må det gå 2 uker før behandling.

Gravide og ammende kan ikke behandles.

 

DERMAPEN KAN BEHANDLE:

  • Akne/urenheter
  • Pigmenteringer
  • Rosacea
  • Linjer/rynker
  • Arr/Aknearr
  • Volumtap ansikt
  • Gusten hud uten glød

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer