Relevant textual alternative to the image
Behandling

Filler

Hvordan foregår behandlingen?

Våre sykepleiere går gjennom dine personlige ønsker og forventninger og finner ut hvilken behandling som passer best for akkurat deg.

Du får informasjon om mulige bivirkninger og fyller ut et helseerklæringsskjema før behandling.

Under selve behandlingen injiseres filleren med en tynn nål rett under huden. Du vil i tillegg få tilbud om bedøvelse i forkant uten ekstra kostnad for en smertefri behandling.

Resultatet vil være synlig med en gang. Varighet er svært individuelt da noen bryter ned filleren raskere enn andre, men man kan si at i gjennomsnitt så varer filleren i 4-9 mnd ved første behandling. Varigheten vil øke for hver ny behandling som gjentas.

Etter behandling

Etter behandling bør du unngå å massere og ta på det behandlede området og ikke bruke sminke/leppestift de første 6 timene, dette pga infeksjonsfare. De vanligste reaksjonene som kan oppstå etter behandling er rødhet, hevelse og blåmerker. Dette vil gå over i løpet av kort tid. Lepper kan være lett hovne i 1-2 uker.

Etterkontroll etter fillerbehandling er kostnadsfritt innen 14 dager

 

Hvilke områder kan behandles med filler?

  • Lepper
  • Kinnben
  • Nasolabial-fold
  • Marionette linjer
  • Kjevelinje
  • Hake

 

SKIN-BOOSTER BEHANDLING

Denne behandlingen består også av hyaluronsyre i tillegg til vitaminer og antioksidanter.

Behandlingen passer utmerket for de som har dehydrert og fuktfattig hud, de som ønsker å glatte ut fine linjer, eller for de som ønsker en freshere hud med glød. Både kvinner og menn fra midten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen. Dette er en behandling spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, fasthet og fuktighet, samtidig som den over tid har effekt på fine linjer og rynker.

 

Hvordan utføres behandlingen:

Behandlingen innebærer flere små nålestikk i overhuden. De fleste kan klare seg uten bedøvelse, men ettersom visse områder i ansiktet er litt mer følsomme tilbyr vi bedøvelsekrem i forkant. Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, decolette og hender.

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger.

Men man kan som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling.

 

*21 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer