Relevant textual alternative to the image
Behandling

Fotterapi

Vår fotterapeut har mange års erfaring og er medlem av norsk fotterapeut forbund. Fotterapi er en helsefaglig behandling utført av autorisert helsepersonell. Vi ønsker deg velkommen til en avslappende fotbehandling hos oss, enten om du har fotplager (feks inngrodde negler, torner, hard hud etc.) eller kun ønsker å freshe opp føttene.

FOTTERAPI CA. 50 MIN:

Behandlingen inneholder fotbad, fjerning/sliping av hard hud, klipping/sliping av negler og avsluttende krem. Dersom du ønsker behandling av vorte koster det 100,- ekstra.

 

FOTTERAPI EXPRESS 25 MIN:

Behandlingen inneholder det samme som full behandling, bare på kortere tid. Denne behandlingen passer hvis du ikke har hard hud eller ikke trenger å klippe negler.

SPANGEBEHANDLING:

Dette passer for deg som sliter med inngrodde negler. En plastbrikke blir limt på neglen og hjelper å løfte neglen slik av den ikke gror inn. Spangen skal sitte på i minimum 2 uker (gjerne opp til 6 uker) De fleste vil trenge fler behandlinger for å få neglen helt fin. Dersom huden rundt er veldig betent og hoven kan det bære lurt å oppsøke lege for å få antibiotika før man starter behandlingen.

FJERNING AV TORN:

En torn (liktorn) er en forhorning av huden med en brodd som går ned i underhuden og forårsaker smerte. Oppstår som oftest i forfot og tærne (men kan også oppstå ellers på føttene)

Etter å ha sittet med føttene i fotbad i noen minutter fjernes tornen skånsomt med en skalpell. Dersom tornen er veldig dyp kan man kjenne litt ubehag under fjerning av tornen, men som regel er det relativt smertefritt. Ofte trenger man et par behandlinger, med minimum 14 dagers mellomrom.

FJERNING AV VORTE:

Vorte er små utvekster i huden som er forårsaket av et virus. På føttene dannes det ofte hard hud over vortene som kan gjøre de smertefulle å trå på.

Etter å ha sittet med føttene i fotbad noen minutter fjernes denne harde huden med en skalpell og det legges på et vortemiddel. Det anbefales deretter at man fortsetter behandlingen selv hjemme og kommer til kontroll/etterbehandling regelmessig.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer