Relevant textual alternative to the image
Behandling

Hudbehandlinger med laser

Laserbehandling er effektiv behandling av ulik hudproblematikk.

Vår Duetto laser består ikke kun av Alexandrite og Nd:yag, men også Erbium yag (Er:yag) som er svært effektivt i behandling av alt fra rosacea, aktiv akne og aknearr til rynker, slapp hud og grov hudstruktur.

Laserbehandling kan utføres både i ansikt og på kropp.

 

AKTIV AKNE:

Aktiv akne kan effektivt behandles med laser og for å forebygge tilbakefall.

Dette er en behandling uten nedetid og smerte. Laserlyset vil treffe talgkjertlene for reduksjon av porer og talgproduktsjon.

Normalt vil man ha behov for 2-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom.

 

AKNE ARR:

Laserbehandling av aknearr er en svært effektiv behandling som krever færre behandlinger enn mye annet.

Dette er en kraftigere behandling med en noe lengre nedetid avhengig av styrke på behandlingen. Behandlingen er ikke spesielt smertefull, men huden vil være rød etter behandlingen, og man kan regne med å flasse, før ny og frisk hud kommer fram.

Ved en konsultasjon vil vi kunne anslå ca antall behandlinger, men normalt vil kan ha behov for 2-4 behandlinger med noen ukers mellomrom.

Det er viktig å unngå sol i 3-4 uker før og etter behandling, og bruk av høy solfaktor for å unngå komplikasjoner som pigmenteringer i området som er behandlet.

 

HUDOPPSTRAMMING OG RYNKEREDUKSJON

 

Ved en oppstrammende og rynkereduserende laserbehandling benytter vi Erbium yag. Laserlyset stimulerer hudcellene som produserer kollagen og elastin som fører til oppstramming, samtidig som den kan fjerne deler av hudlaget på en trygg måte for å forbedre hudens tekstur og fjerne/redusere rynker i huden.

Nedetid avhenger av styrken og området som behandles. Men ved en rynkebehandling vil man måtte påberegne rødhet, hevelse og flassing i etterkant. Dette vil bli forklart nøye ved en uforpliktende konsultasjon.

Det er viktig å unngå sol helt til området har helet, og bruk av høy solfaktor i minimum 4 uker etterpå.

 

LIGHT PEELING MED LASER

Dette kan sammenlignes med en kjemisk peeling og fører til hudfornyelse. Laserpeeling er en effektiv og skånsom behandling for deg som ønsker å behandle ujevn hud, store porer og fine linjer.

Behandlingen er skånsom og kan også fint utføres rundt øynene.

Vi anbefaler 2-4 behandlinger.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer