Relevant textual alternative to the image
Behandling

LED Lysterapi

LED-lys behandling er en “no hands on” behandling hvor du ligger og slapper av med lysterapi i 20 min. Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre behandlinger klinikken har å tilby. Lysterapi er blant annet helt perfekt å bruke etter en microneedling eller en peeling behandling, for å øke effekten av behandlingen.

 

Low-level led-lysterapi, også kjent som LLLT,  bruker lav intensitet lys. Disse lysene har også bestemte bølgelengder for å stimulere biologiske mekanismer på cellenivå for medisinske formål. NASA utviklet et innledende arbeid  hvor de observerte positive resultater i bruk av LED-lys terapi for sårtilheling.

 

Lysterapi med LED-lys er en behandlingsform som passer for alle hudtyper, og er en behandling som kan utføres året rundt.

Ulike lys behandler ulike tilstander.

 

Hvilket LED-lys passer for deg:

 

Blått LED-lys  er spesielt tilegnet å bruke til en akne hud. Lyset dreper akne bakterien, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og nye utbrudd.

 

Rødt LED-lys går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen, som igjen gir økt kollagen og elastin produksjon, forbedret hudtone og glød, det røde lyset er også smertelindrende.

 

Gult LED-lys  reduserer rødhet, bedrer rosacea og tidlig stadium av helvetesild.

 

Grønt LED-lys virker beroligende og er med på å styrke en sensitiv hud, lyset gir fukt og er fin å bruke til en pigmentert hud.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer