Relevant textual alternative to the image
Behandling

DR. DENNIS GROSS HUDBEHANDLING

Dr. Dennis Gross er en pioner innen dermatologi og estestisk medisin. Han designer effektive behandlinger og produkter for raske resultater.

Behandlingene er særlig kjent for å gi svært gode resultater uten nedetid. Behandlingene og produktene kan tilpasses alder, hudtype og hudtilstand. Derfor er dette noe som passer for alle.

 

DR. GROSS ALPHA BETA® PEEL PRO BEHANDLINGER

Et kjemisk peeling system med multisyrer i nøye tilpassede doser, som gir maksimal effekt uten å irritere huden, og som derfor også kan brukes av sensitiv hud. Alpha Beta® peeling tilpasses hudtype og indikasjoner slik at du alltid får en peeling tilpasset deg.
Alpha Beta®-produktene for hjemmebruk anbefales i kombinasjon med behandlinger i klinikk.

Dr. Dennis Gross Skincare™ er bygget på vitenskaplig forskning, og baseres på medisinsk klassifiserte ingredienser og enkelte nøye utvalgte plantebaserte vekster.

 

UNIVERSAL PEEL – 40MIN

Eksfolierer – Hudfornyelse – Glow

Multifunctional Peel
Dr. Gross’ anerkjente Universal Superpeel eksfolierer huden med en unik cocktail av AHA- og BHA-syrer som gir huden umiddelbart synlig resultat og også langsiktige resultater. Behandlingen forbedrer spensten, motvirker linjer, solskader og rynker, jevner ut hudens tone og tekstur, virker poresammentrekkende og motvirker tilstopping. Passer alle hudtyper og hudtilstander. Anbefales 1 gang i måneden eller som kur på 4–5 ganger.

Priser

UNIVERSAL PEEL

1195,-

UNIVERSAL PEEL-INTROTILBUD UT JANUAR

959,-

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer