Relevant textual alternative to the image
Behandling

Profhilo

Profhilo er et produkt som kalles biomodellering. Det vil si at produktet setter i gang vår egen produksjon av kollagen og elastin for en fantastisk oppstramming og utglatting av fine linjer.

Produktet består av hyaluronsyre i høy konsentrasjon (64mg/2ml) og er i dag et av få produkter med så høy konsentrasjon av hyaluronsyre. Den booster og fukter derfor ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.

 

Hvordan foregår Profhilo behandlingen:

Profhilo behandlingen foregår ved at man injiserer produktet overfladisk i huden via få stikk i området som skal behandles. Produktet har god spredningsevne i huden, som gjør at hele huden får effekt og ikke kun der hvor injeksjonspunktene er.

Profhilo øker ikke volumet i huden som ved vanlig fillerbehandling, men gir fuktighet og oppstramming.

 

Profhilo utføres som en kur på 2 behandlinger med 4 ukers mellomrom og bare etter første injeksjon vil huden være forbedret.

Resultatet av behandlingen er langvarig, men vi anbefaler å vedlikeholde med én behandling i året.

 

Profhilo vil kunne gi:

  • Oppstramming
  • Fuktighet
  • Glød
  • Reduksjon av fine linjer og rynker

 

 

ETTER BEHANDLING:

Etter en Profhilo behandling vil du kunne se små hevelser i huden etter hvor injeksjonene er satt. Dette kan dekkes litt med en egen medisinsk foundation ved behov. Stikkene vil normalt være borte i løpet av neste dag.

 

*21 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer