Relevant textual alternative to the image
Behandling

Voksbehandling

Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv måte å fjerne uønsket hårvekst. Ved jevnlig voksing vil man oppleve at hårene blir tynnere og bruker lengre tid på å komme tilbake. Det vil også bli mindre smertefullt når man gjør det regelmessig!

Vi vokser alle områder på kroppen og bruker både stripsvoks og hotwax.

Stripsvoks er godt egnet for hårfjerning på større områder som ben og armer etc. Hotwax er en mer skånsom metode og er veldig gunstig på intimvoks. Hotwax fester seg kun til hårene (ikke til huden) og er derfor et mer skånsomt alternativ enn stripsvoks.

Hygiene er veldig viktig for å oppnå et godt resultat! Vi «dobbel-dipper» aldri spatelen og bruker alltid hansker.

 

FØR VOKSING:

Det er helt normalt å være nervøs før en voksbehandling. Hos oss kan du være trygg på at terapeuten som utfører behandlingen har mange års erfaring og legger vekt på å gjøre behandlingen til en god opplevelse.

Dersom du vanligvis barberer må du la hårene vokse i minimum 14 dager før du kommer til din første behandling. Anbefalt lengde på hårene er 0,5-1 cm første gangen. Dagen før du kommer anbefales det at du skubber/peeler huden. Dersom huden er veldig irritert eller solbrent anbefales det ikke å vokse. Oppgi også dersom du har gått på medisiner det siste året som påvirker huden (feks tetracykliner).

.

 

ETTER VOKSING:

Huden kan bli irritert etter voksing, spesielt første gangen. Enkelte kan oppleve for eksempel bli litt røde og andre kan få små prikker på huden. Dette er helt ufarlig og ubehaget forsvinner normalt i løpet av et en dag eller to. En del får også inngrodde hår når de vokser. Dette motvirkes ved å peele/skrubbe huden 2-3 ganger i uken mellom behandlingene. Det er viktig at man ikke trener/bader/får sol på det voksede område de første 24t etter behandling.

VIPPER OG BRYN:

Ved å farge og forme vipper og bryn vil du få et fresht resultat uten sminke! Hvor markert du ønsker det er helt opp til deg, her kan man få en naturlig look dersom du ønsker det. Når vi former bryn bruker vi både pinsett, voks og saks.

Priser

vOKS DAME:

Brasiliansk hotwax

595,-

Student før kl.14: 495,-

Brasiliansk kombo

En kombinasjon av stripsvoks og hotwax

550,-

Student før kl. 14: 470,-

PAKKEPRISER VOKS DAME:

10% på alle pakkepriser for studenter alle dager før kl 14.00

VOKS menn:

Vipper & bryn:

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside. Les mer